små flickor i stora sängar
ebba och didrik coverhallåååå ni kommer väl ihåg!!!!!!!! spexigt. längesedan jag känt mig så fin!!

du tog alla färgerhar köpt ett fint fjäderörhänge av clara som går i ettan på min skola.


skohistorien och heelys

alltså ja, såhär är det. tidigare har jag övervägt att köpa ett par klassiska, svarta dr martens för det känns liksom som bra-att-ha-skor även fast dem är dyra. fast när jag provade dem skavde de något så fruktansvärt så det blev inget köp ändå. hursomhelst, på något sätt har jag köpt dem här nu isället:


antagligen är dem hypersköna och dem har hjul så jag kan rulla hela vägen hem från skolan. dem kostade ungefär hälften så mycket som ett par dr martens så jag tycker det känns riktigt bra!!!! trots att det kanske inte direkt är några snötåliga vinterkängor.

fast inom kort kommer jag kanske kunna sånt här:längtar!!!!! dör så kul.

mind is like an explosion // springer i cirklar

spellista spellista klicka klicka

dagens frukostjättemycket pasta+tomatsås+ruccola!! nom nom.

sofies födelsedagsfirande


fyra dagar efter valet fyllde sofie arton år!!! så hon fick inte rösta trots att politik är en av hennes grejer. saker hon tycker om är miljöpartiet, sjuttiotalet, musik, kaffe med mjölk, män med skägg eller dreads och sina nya guldglittermönstrade dr martens.
fredagskvällen tillägnades sofie! vi åkte till helsinborg för att dricka tjeckisk öl. här är emmy, léonie och maria.


frida och jag var också där såklart. de allra flesta drack halvmörk bernard för den är fruktansvärt god och vi fick oförskämt mycket rabatt i baren. bra grej!!gulligaste; när vi satt mitt uppe i samtalsämnen och det kom fram tre äldre pojkar och sa "alltså vi gick alltid hit när vi var sjutton, arton och satt precis så som ni gör. vi var er då. det här är första gången på femton år vi är här sedan dess. kan vi inte bara få sitta här vid änden av ert bord och lyssna på när ni pratar och bli lite nostalgiska". gulligt!!!


redan halv ett gick sista tåget tillbaka till båstad så vi var tvungna att ta det.


sofie fick en sådan här och två folköl. det är ganska internt. hehehehohohohihi.


till sist hamnade vi på hemmafest med vänner och främlingar. på något sätt kände jag mig lite missplacerad hur jag än gjorde, för jag bara studsade omkring och var så himla glad och typ log tretusenkilometer breda leenden åt alla hela tiden. men han satt bara och tittade på mig och log och sa "du är jättesöt" och "gå och dansa med dig".efter kanelbullar och efterfest ramlade jag hem halv sju imorse så jag vet inte riktigt vad jag gör uppe överhuvudtaget.

katten eller enhörningenen fin flicka: léonie. så att hon slipper vara så ledsen över att jimmie åkesson kanske kastar ut henne ur landet.


superhjältinna eller någotigårkväll lekte vi lite anime typ, fast det var mest för att vi peppar inför att förvandlas till fem japanska superhjältinnor den förste oktober. då äre nämligen temafest!!!!


anledningarna till varför alla människor måste falla ner och dö en dag


ingen jag känner verkar fatta att vi egentligen bara är små stjärnstoft i universum som samlats i tjocka dimmoln så att vi kan irritera varandras ögon. vi cirkulerar in och ut ur varandras iris i hopp om att bli sedda, alternativt få syn på någon som fångar vårt intresse. trots att vi bara är små partiklar har vi lyckats uppfinna saker varav i princip alla är helt jävla oväsentliga. tillsammans skapar vi kärnvapen, främlingsfientlighet och tomma ord. vissa livnär sig på och ägnar hela sitt liv åt att tillverka bord; vad är bord? vem är bord? varför behöver vi bord?

vi är små stjärnstoft i universum som tillverkar bord på löpande band. så att vi kan samlas runt borden och äta äta ÄTA äta tills vi blir tjocka; få fetma och bli ledsna. eller så kan vi sluta äta; få anorexia och bli ledsna.


ingen jag känner erkänner att dem röstade på sverigedemokraterna, fast jag vet att vissa gjorde det.ingen jag känner känner precis som jag. kanske finns det ingen annan i hela världen mer än jag som tänker på oss som små stjärnstoft i universum och jag förstår dem för ibland vill mitt hjärta explodera av all filosofi som bråkar med min ideologi. mest av allt önskar jag att jag bara kunde tro på kärlek.the soundtrack of silence official musicvideo


måndagsångest; tisdagsångest

igår var rent ut sagt årets sämsta dag; till viss del beroende på att 5,7 procent av sveriges befolkning är idioter, till viss del beroende på min egen idioti.idag är en ny dag. jag ska försöka få klarhet i allting; gå långt ut i skogen för att samla krafter, och sedan springa hem för att plugga inför kommande prov.

om honom

hans namn består liksom mitt av fyra bokstäver, det vill säga ganska kort och han är kanske huvudet längre än mig. innan man somnar kysser han en bakom örat, precis som om han visste att det är det bästa jag vet. jag vet inte riktigt hur han har kommit in i mitt liv men varenda centimeter vit bomullsväv av mina lakan luktar honom.


finaste flickfamiljen


every vein was yoursjacka och kängor från secondhand. tights från mq. tröja från felicia. egentillverkad tygpåse.

måste försöka bli effektiv så jag kan hinna med skolan, hushållet, bloggen och hans kyssar.spontantripp till ullareddddigåreftermiddag bestämde vi att ullared var betydligt roligare än en regnig friluftsdag. sagt och gjort satte jag mig bakom ratten med fyra fina flickor och massa hits for kids skivor på högsta volym!!!här är allihopa! maria, jag, frida, elin och lizette. efter någonslags thai/kinamatsbuffé med allt ifrån pommes till sushi till räkchips gick vi in på själva varuhuset. shoppingpeppen!!
efter typ fyra, fem timmar var vi ganska trötta.


sedan var vi jättetrötta och åkte hem. köpte mest typ smink, halsduk/vantar, lite presenter, pennor.

(bilder stulna från denna flickan)

i love


i don't like my hair neatgodmorgon!!! nu ska jag åka på loppis i mina loppiskläder.


closergrejkom på idag att jag glömt visa er det här som skapades allra första inflyttningskvällen i nya lägenheten!! greta och jag hade minispelning för maria efter maten. förlåt om jag tjatar ut låten litegrann & så; om ni vill lyssna på fler kan ni köpa här!

2007-2010
man borde kunna snabbspola tillbaka tiden när helst man vill.

systugan!!!!


if you're for real and i pretendensamhetspeppar inför årets inspark; dock inte så länge till. snart trillar lite folk in och sedan ska vi väl trilla vidare till ännu större folkskaror. själva den här grejen är kanske inte så stor grej när man väl är trea och har passerat all förnedring & förnedran hehe. men!!! mer tid åt dans & sånt ju!


släktkalas och mojitos
ett släktkalas förvandlas till annas första lagliga utgång i en för mig främmande stad med oväntat många välkända människor.


drack bästa/dyra drinken!!! mojito är fortfarande skiten alltså.


också några taxifärder som ingen minns att dem betalat. hem - sova. bra dag!!!

som väcker känslor vi inte förmår


tröja och kjol från secondhand.

RSS 2.0