dålig på vardag men duktig på festsom ni säkerligen förstått vid det här laget hade jag inte överlevt tonåren utan håkan hellström. jag vet inte om det var någonting han faktiskt sjöng eller bara hur han var men jag tänkte att bästa platsen på jorden bara måste vara på ett dansgolv.


så då bestämde jag mig för att byta ut flyktiga dagdrömmar mot det här:varenda helg fylldes av hemmafester, pojkar, technodunk och ibland kom igen lena (om jag fick välja musik). för mig var det så himla befriande att bara kunna sätta igång fötterna och stänga av hjärtat. det kanske låter knäppt men lite så är det för mig; i princip känner jag mig odödlig där ute.


kanske lever jag kvar i markus krunegårds textrader "dålig på vardag men duktig på fest".


så därför åker jag till emmaboda imorgon!!!!!! vi ses på söndag.

anteckningar ur mobilminnet

"för mig är det helt jävla obegripligt att jag fortfarande inget hellre vill än att bara rusa fram till honom & hångla."


"alla ord är slut och jag slår mig själv i hjärtat bara för att få känna någonting/vadsomhelst. insikten i att sånt jag har i mitt huvud faktiskt redan har passerat. att de en gång utspelade sig i stundens allvar för att sedan bli en del av mitt vagt diffusa minne. det som då var på riktigt och bångstyriga känslor är nu borta-borta. hur hårt jag än föreställer mig dåtiden bakom mina ögonlock kommer det aldrig mer bli min tid."

"jag tänker på dig och jag tänker att du är fin men att jag kanske inte riktigt vill ha något förhållande just nu."

"hatar att bo i en stad där alla gator redan är förbrukade och alla vänner är främlingar. hatar solen hatar molnen hatar asfalten hatar er."


"HANS ÖGONFRANSAR ÄR DET VACKRASTE JAG VET"

"vad jag vill säga till honom när jag är full: bara så du vet så kommer jag alltid tycka om dig. det bara är så. och jag vet att du älskar henne just nu och jag säger inte att jag kommer vänta här på dig. men den dag hon inte längre finns i ditt liv så får du gärna komma instormandes tillbaka till mitt."

boutiqueKLICKA HÄR för att komma till min alldeles egna boutique med en blandning av 2hand, hemmasytt och saker som jag tröttnat på. om ni dessutom slänger in en kommentar om att ni vill köpa något innan tolvslaget så får ni 20% rabatt. gött!!!

så jäkla gött


idag har vi fikat i hagadet var gott!!!! sedan blev vi kissnödiga.

saker som tar slutefter lite parkhäng och mycket mat- och drinkdiskussioner åkte vi hem till amanda för att husera i hennes kök. eller ja, typ felicia och amanda gjorde det.


såhär gott blev det!! pasta, tomatsås, tre olika sorters ostar, ruccola (som jag försöker lära mig äta) och bubbligt rosé.


sedan påbörjade vi drinkexperimentet som fick omplaneras eftersom amandas mixerstav var trasig.sedan fick vi springa till bussen. fast först behövde elin behövde piffas.


sedan blev hon glad!!!!


på styrbord babord spelade kasban!


sedan var det lite väl mycket "åh, vad dålig musik dem spelar" och "måste alla vara så himla osociala" så vi tog spårvagnen hem vid halvtvåtiden.

godmorgon från göteborg


tågåkåker tåg. kan inte sova.


kan ni läsa baklänges? annars får ni veta ikväll!!!

skisser innan man somnar


smyckesskrin


bad romance


time starts to pass before you know it you're frozen

igår bröt jag min förtillfället totalt inrutade vardag av vakna-jobba-plugga-sova. såhär såg det ut istället:dricka billigaste ölen.


springa på fint folk lite här & var för det är trots allt stadsfestival. och ikväll kommer frida!!!!! då blir det party.

illusions of grandeurikväll har min knäppa klasskamrater livespelning på en klubb i berlin hahaha. antagligen har de supit bort taktkänslan i förmån för lite mod. heja-heja!!!

måndagenkanske knäppaste dagen av uppstigning i ottan i en främmande stad, tusentals tågförseningar, lifta med gammal lågstadiebästis som man inte träffat på sju år, säkerhetskontrollera istället för att köra, teoriträna, jobba, köpa ovanstående och nedanstående örhängen, få lite pasta av mamman och sedan åka hem.


tankar om att vara fjorton (från förra sommaren)


jättemycketklara
kommer ni ihåg hur jäkla bra det var när snyggaste klara bloggade? saknar tiden.


saker man hör genom sovrumsfönstrer om nätterna i min turistort

sak nummer ett:
pojkskrik & hotfulla ord. knytnävesslag, sparkar och någon som nästan ljudlöst gråter. någon annan som agressivt spottar i marken. fotsteg som försvinner bort i takt med att ambulanssirenerna närmar sig.

sak nummer två:
en ung man har genom alkoholen samlat mod nog för att fylleringa en flicka bara för att förklara hur fin hon är. det lät typ såhär: "du är så fin. jo det är du visst! du är jättefin" men jag tycker ju att du är fin. du är fin. finast."

shout


hard knock lifetröja från åhléns. kjol, solglasögon & rosett från 2hand. skor från converse. tygpåse som är hemmasydd.

upp i ottan för bilkörning och sömnigt teoriplugg som resulterar i en tidigare buss och allt man borde göra blir ogjort. hur som helst ska jag sova nu för sen ska jag jobba! godnattdag.


för natten som skriker ja när morgondagen skriker nej


jag önskar att jag kunde ta med er ut i dimmiga nätter. men inga fotografier, inga ord, ingen musik kan någonsin förmedla känslan av frihet och att kunna allt i hela världen. för precis så känns allting just nu.


och jag har tagit dubbla jobb för att kunna göra precis vad jag vill. så antingen jobbar jag eller så dansar jag.det är kanske därför jag är lite avlägsen just nu. men här är i alla fall en början på lördagskvällen som efter timtals vilseåkande med kollektivtrafik slutade med dans, nya pojkar och grannsämja hos maria:


skåneresan tvåtusentio


RSS 2.0