FILM OM FÖRSTA ADVENTSHELGEN


ATT MAN VERKLIGEN BESTÄMMER SIG EN ENDA GÅNGhempromenad kvart över åtta på morgonen med världens största leende trots snöstorm.

du får inte gå nu gå inte förbi
pensionärspartyi lördags var vi ett tjugotal flickor och pojkar som över en natt förvandlades till tanter och gubbar. det var nämligen fest med pensionärstema hos maria!!


tant greta. aktiv i missionskyrkan och samlade in underskrifter angående organisationen i båstad.min karaktär var charterkärringen birgitta. pratade högt och brett på skånska om varma länder och exotiska män. hon var fin!!! saknar henne lite. får plocka fram henne när det känns grått och trist.
helsingborgsfolket är festligt och dansade visst hela natten medan jag gick och la mig redan vid tre tiden. annars var mest populära sysselsättningarna sällskapspelande, kakätande, diskussioner om diverse åldersrelaterade sjukdomar och hångel.
studieteknikär typ sämst på att plugga.om honom i augusti

dag ett,
tre fyllenätter på raken och nu orkar jag knappt mer.
min hand är helt förstörd av skrubbsår och ett eventuellt brutet finger. allt känns bra men konstigt. väldigt apelrydigt. igår var det middag - madison - efterfester - dagen före dopparedagen och sedan förstörde jag allt. krossade hans hjärta i min hand. vill inte förstå att det är såhär; att han hatar mig, vill inte prata med mig. men det spelar ingen roll för jag vet ändå inte vad jag ska säga eller hur jag ska vara. det känns så himla sorgligt.
jag vill aldrig mer att någon ska tycka om mig för det gör bara ont ändå.

dag två,
är precis jättetrött och jätteledsen på allt.
vill att han ska sova bredvid. vill spola tillbaka tiden och säga "okej då, vi provar" istället för att döda allt på en sekund. önskar att han åtminstone kunde titta åt mitt håll då och då så att våra blickar kunde mötas lite. just nu är allt så kallt.

dag fem,
allt händer väldigt fort.
vi blir vänner igen och han sover här varje natt för jag vill vara nära mest hela tiden.

vi som aldrig säger något tappar alla ord i glaset

hösten och tröttheten är här.
och låtar som får hjärtat att explodera för tillfället är här:


grymmaste grejerna med greklandmaten. såklart. grekisk sallad hundra gånger om dagen. minst!


akropolis. faktiskt overkligt fint. rättså turistigt, vilket ju är förståeligt. men ändå obligatoriskt besök!!


clementiner. en hel påse för en euro. wow!!!det här. vädret vattnet vinden.


att folk trodde jag var lady gaga. på allvar!! några tonåringar vid tunnelbanan bara utropade "LADY GAGA" när de fick syn på mig. pappa höll på att kikna av skratt och mamma hade inte riktigt koll på vem lady gaga var egentligen.


grekisk öl. låter lite sådär men är alldeles fantastiskt!!!


simma i solnedgången.


kvällskaffe. på hotellets takterass med ett upplyst akropolis som bakgrundsbild.åka båt. till tre fina öar!!! varvid kameran dog vid första anhalten. bläää sämst.


bubbelgumsglass. mest genialiska smaken!!! wow.


familjen! ändå viktigaste och finaste saken med semester. hinner ju knappt träffa dem mer än en eller två dagar i sträck så det var fint att kunna hänga på riktigt utan skol- eller jobbstress för en gångs skull.


mamma & pappa. åh.

will you pick me up againorkar inte redigera så noga/duktigt. nu ska vi liksom se harry potter!!

allt på en och samma gång
känner mig ändå himla lycklig just nu. alla människor är overkligt fina. så skönt med verklighetsflykter i vardagen när allt är rutin!!! men måste nog ändå ta minipaus i rymmande nu; vara duktig flicka.onsdagspeppen!!!!!sminkedink och påklädnad och typ tequila sunrise för nu är det traditionsenligt onsdagsfest!! superpepp på stundenten wooop.

ska vi gömma oss i månader
när jag var jag och du inte existerade
kärleksfrågor

i väntan på att jag ska orka redigera fotografier från aten kan vi passa på att prata lite om kärlek. många gör listan och det är så fint att läsa tycker jag.är du i ett förhållande?
nej.
har du kysst någon idag? nej.
när går gränsen vid otrohet? kyss-kyssar. fyllekyssar räknas inte riktigt om de inte upprepas.
är du romantisk? nja. är inte så mycket för röda rosor och picknick i parken och sånt.
hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? i min dagbok har jag skrivit "en charmig badboy med ett hjärta av guld" haha
hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? typ glad, påhittig och hånglig. på dåliga sidan kan jag vara rättså rastlös så man måste fortsätta vara superspännande för att behålla mitt intresse.


vad är viktigt i ett förhållande? tillit, närhet och humor.
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja.
har du lekt med någons känslor? ja
hur många har du varit ihop med? en seriös pojke. också flera mellanstadiekillar.
hur länge höll ditt längsta förhållande? kanske nio eller tio månader.
hur länge var ditt kortaste? haha kanske tio minuter. ni vet när man var liten.


vill du vara singel eller ha ett förhållande? singel! just nu bra grej.
är du en bra pojk/flickvän? vet inte riktigt.
vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? en kille i parallelllklassen som inte orkade gå hem efter efterfest.
hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? kanske trettio.
skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? NEJ
har du mest blivit dumpad eller dumpat? det sistnämnda tror jag.
hatar du ditt ex? nej.
har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? pan> ja. i kanske ett år var det supersvårt att existera normalt fast sedan dog det ut. 
har du kvar någonting från dina gamla förhållande? förutom erfarenhet så har jag lite småsaker och tusen dagboksanteckningar.


när du vill ha någon, vad gör du? oftast går jag nog rakt fram och säger något eller så spanar man på varandra hela kvällen tills man "råkar" hamna bredvid varandra i soffan så man kan hångla.
bästa raggningsrepliken? haha finns ju inga. fast jag gillar lite typ såna rakt-påiga. typ "hej, vi kanske borde hångla" (är dock inte så bra på dem själv)
hur skulle den perfekta dejten se ut? alltså dejter är utanför mitt kunskapsområde. är nog mer av en hänga-hemma-hos-spela-tvspel-eller-gitarr-dricka-öl-på-altanen-gå-kvällspromenad-typ.
vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? pappa!!!
om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? bli fruktansvärt förbannad. kanske slå lite på honom. gå vidare.

vill du gifta dig? varför/varför inte? alltså jag tror att jag vill gifta mig. men nu vill jag allra helst att chuck och blair ska gifta sig!!!
vill du ha barn? jaaaa!!!! helst nu, men det kan jag ju inte. när jag blir lite äldre.
blir du lätt kär? verkligen inte.
vad faller du för? tunga blickar under luggar.
vad är det mest avtändande du vet? när folk är alldeles för påflugna.
hur viktigt är det att man har något gemensamt? viktigt! fast inte allt. måste ha lite olika fritidssysslor tror jag.
har du fått ditt hjärta krossat? ja.


hur raggar du? såhär säger emmy: "du är ju fan master på det. med lite alkohol i kroppen så bara "BOOM" så är du jättedansig & kör sexyblick med pojkar du spanar in & massa sånt!! dirtydawg." haha
har du en ”utseendetyp” hos killar? hmm. på sätt och vis. men på sätt och vis gillar jag väldigt olika slags utseende. men gillar lite mer manliga män än spinkiga pojkar.
vem var din första kärlek? erik.
vad tycker du om att ligga på första dejten? det är väl bra om det känns bra!!
vad tycker du om one night stands? kan ju också vara bra bara det känns bra!
är kärlek allt i livet? ja såklart. kärlek till sin partner, kärlek till sin familj eller kärlek till sig själv.

aten, dag ett (och lite annat)allting var ganska hektiskt. bil hit och bil dit. packa upp och packa om. ständiga rädslan i maggropen; oron över transportmedlen i luften.


blev liksom tvungen att hasta iväg på morgonen och köpa ny kamera eftersom laddarsladden till den andra glömts kvar i båstadbostaden. sagt och gjort! en canon powershot g11. så himla fin och bra och min lilla bebis.

och så kom den fruktade flygfärden. alltså. jag blir så superarg på mig själv att jag inte kan kontrollera känslorna och rädslan. fick panikattack och hulkade och grät och människorna var snälla så jag fick sitta bredvid pappa till sist.


här är vi på snabbvisit i amsterdam och dricker svinkall öl. kan vara den som räddade sista flygtimman!! men vill också bara berätta lite snabbt vad som hände idag när vi flög;

min flygrädsla är sådan att den nästlar sig fast i hela kroppen och knoppen så man liksom inte kan tänka på något annat än precis det som händer i sekunden, om det skumpar till eller motorn tystnar litegrann. egentligen tycker jag varken att starten eller landningen är särskilt jobbiga, utan det är just tiden högt högt ovan molnen som är olidlig.

så idag, mitt i allt när föräldrarna halvsov och jag halvgrät inombords samlade jag mod till mig och stammade fram något osammanhängande om hur dåligt jag mådde till en flygvärdinna, som föreslog att jag skulle följa med och hänga lite hos dem i bakänden av planet. såååå det gjorde jag!! det var fint och alla var så snälla och omtänksamma trots att jag var helt förstörd och knappt kunde prata med min grumliga gråtröst. sedan fixade de så jag fick komma in och hälsa på i cockpiten och flygkaptenerna var så HIMLA GULLIGA. alltså jag med min skeva flygplansbild har typ trott att de sitter på helspänn & så och försöker fixa när planet skakar. tänk så fel man kan ha!!!! haha. den ena satt och sydde i en knapp i sin kavaj. så fint folk!!!!

känner mig lite lättare nu.


RSS 2.0