OM ATT INTE ÅKA TILL GÖTEBORG

vill sätta mig på varenda tåg som går till göteborg men det kan jag ju inte; fast jag gjorde det på impuls i söndags ocb blev uppmött av världens finaste pojke på en snöig station. två och en halv timmes total lycka innan tåget gick tillbaka. jag åkte till min kanske bästa stad göteborg och kunde inte minnas något annat än hans ord och hans ansikte. allt annat var totalt oviktigt; egentligen åkte jag inte alls till göteborg, jag åkte till hugo och jag vill bara snabbspola tiden tills lördag då han kommer hem igen.

JAG ÄLSKAR JUICE OCH JUICE ÄLSKAR MIG


SÅ HIMLA MYCKET VÅR I LUFTEN

igår var det vår i luften så vi drack kaffet utomhus på lunchen. utan jacka!! gött liv. sedan slutade vi tidigt och fick massa tid över.
så då traskade vi ner till torggrillen vid tvåtiden och inhandlade årets första glass!! score!! polka med polkaströssel.
anna åt dulce de leche + daim och frida åt dulce de leche + saltlakrits. mysisar.

AD ASTRA 2011 MODEVISNING

ungefär 40 dagar kvar till take off för modevisningen som min klass arrangerar i år!! inom kort kommer ni kunna köpa biljetter på hemsidan samt på tretton i hbg ifall någon av er råkar bo där. och helt seriöst!!! om ni har möjlighet att komma så kom kom för det kommer bli alldeles fantastiskt och jag får rysningar varje gång jag tänker på det.

I FOLLOW YOUR LEAD

igår färgade jag håret och idag köpte jag kasslerbaddräkten på h&m

FRKST

HELGFRUKOST <3<3

FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN ONSDAG

onsdagen till ära var det studentfest på båstads enda klubb med tema klä ut dig till något på första bokstaven i ditt namn!! kul sa vi såklart.
jag förvandlades till exotiskt frukt!!!! spenderade pengar på frukt & gröntavdelningen som blev till hatt, örhänge, halsband och ananasväska. älskar att klä ut mig!! det är bäst.
först var det förfest hemma hos elin & lizette med mat + marängswisch och sista-minuten-fix.
sedan kom lara croft och en gravid sedan kom det fler och fler personer.
vissa var matroser, vissa var starka, vissa var flamingos osv.
vissa hade inte klätt ut sig. fast dem är kära så det var fint ändå ju.
anna var anakin!!!! älska <3
hej hej exotiska elin och hemlöse hugo!!

HELLO FROM SCH00L


PRETTY SHOES

jag har letat som en gnu efter ett par sådana här skor till modevisningen, men så i helgen bara hittade jag dem på have2have. igår kom dem!!!! gladaste mamman till skobebisarna kan nu peppppppa för fullt i hela modevisningsoutfits!!!!

FRÅGESTUND; OM KÄNSLOR

OM KÄNSLOR

vad innebär det för dig att vara lycklig?

jag tänker att det kanske inte behöver vara så komplicerat som det låter. lycka för mig är nog en kombination av bra vardag, spexiga påhitt, lite struktur och frihetskänsla. men främst blir man lycklig av att ge massa kärlek till folk och bli älskad tillbaka! att kunna vara precis så som man är och veta att det är det dem tycker om med en. det är bästa grejen!!

 

tror du på gud, spokelser, ånder eller noe slikt?

jag tror jag tror på någon slags högre, undermedveten makt som liksom bara finns inom oss. fler tankar om det har jag tyvärr inte. om spöken & så är jag himla bra på att inbilla mig saker, men jag tror jag har kommit fram till att det inte finns.

 

är du lycklig just nu? (lycklig är kanske lite överskattat) men mår du bra och är glad?

om man sätter i perspektiv på resten av mitt liv har jag aldrig varit såhär lycklig!!! glad tjej mår bra.

 

brukar du bli söndagsdeprim erad? och vad gör du åt det isåfall?

nja, alltså på min skola existerar ett alldeles fantastiskt fenomen som kallas söndagsfest och det brukar liva upp de flesta tråksöndagarna!! annars funkar det alltid att sysselsätta sig med något annat man tycker om att göra, typ sy, rita, hångla, kolla film eller lösa korsord.

 

 

men berätta med om din kille!

han är lite mer än tre månader äldre och ungefär tjugotvå centimeter längre. det sägs att han är bra på att laga kött, vilket jag tyvärr inte kan dra nytta av eftersom jag är vegetarian. i och för sig tycker vi olika om nästan all mat, förutom att båda hatar sushi men älskar öl. just nu kollar vi en star wars film om dagen, för jag har aldrig sett dem innan och dem är de bästa han vet. vi har varit ihop i tre månader, men egentligen fanns det ett vi redan i maj. tillsammans med honom är jag glad mest hela tiden och hela min värld är liksom lite bättre!!! han är bäst.

 

vad skulle du säga att du tänker mest på just nu? lite svår fråga kanske, men...

ofta reflekterar jag över framtiden, och då känner jag mest stress och press över allt som ska fixas. sommarjobb, antagningsprover, bostad, blabla.

 

vad/vem/vilka är det viktigaste i ditt liv?

familj + vänner + hugo


liten del av tjugotvåflickorsklassen

 

har du många vänner?

jaaa här jag bor nu har jag massa megafina vänner!! såklart vissa närmre än andra; och de jag bott med nu i två år räknar jag nästan som familj numera. men från städer jag tidigare bott på har jag nästintill ingen kontakt med någon. har t.ex. inga barndomsvänner eller så.

 

vad gör du när du är ledsen?

gråter och försöker formulera meningar av ledsamheten så jag kan skriva. eller så gör jag motsatt revolt och hittar på någonting så jag slipper tänka på det ledsna.

 

vad gör dig glad?

jättemånga saker!! jag kan typ bli helt exalterad över att örsnibben blir extra mjuk och sladdrig när man legat på örat så den vikts. det kan jag skratta åt i några minuter haha. annars blir jag glad av spontankramar och vårväder.

 

vad får dig att må dåligt?

om jag inte har någonting att göra kan jag bli så rastlös att jag nästan mår dåligt! låter kanske lite knäppt men så är det. också hatar jag folk som har bestämt sig för att de bara gillar och kan umgås med en viss sorts människor som har en viss klädstil och tycker om särskilda saker. så tråkiga!!!! dem kan dra något gammalt över sig.

 

om du någon gång känner dig osäker eller så, vad brukar du göra eller tänka för att få tillbaka självförtroendet?

hmm, det är en knivig fråga. ibland när jag känner mig osäker brukar jag gå utanför mina egna tankar liksom och typ plocka fram den modigare versionen av mig själv. i vissa tillfällen, typ när jag är på klubbar där människorna bara är så fruktansvärt pretentiösa och kastar långa blickar åt ens håll som skriker "DU HÖR INTE HEMMA HÄR" reagerar jag på motsatt sätt och de är så HIMLA TÖNTIGA och är ännu mer mig själv så att det riktigt svider i deras ögon.vad är det finaste som finns? alla kategorier.

känslan av att allt är möjligt.

 

är du någonsin rädd inför framtiden?

inte bokstavligt talat rädd. men jag är rädd för att planerna i mitt huvud inte kommer överensstämma med verkligheten när den kommer. fast samtidigt tror att det som är menat att hända händer, och så är det med det.


TELL NO ONE ABOUT 2NIGHT

idag är det visst söndag och jag tänker laga thaigryta till min pojkvän iklädd nyaste batmantröjan.

FRÅGESTUND; OM MIG

OM MIG

hur gammal är du? hur gammal är du precist?

jag är arton år; nio månader; tjugo dagar gammal. född 10 maj 1992.

 

vad ska du göra efter studenten?

ett är säkert, och det är att jag ska plugga direkt! vad och var är ännu lite oklart.

 

vad händer i höst?

högst troligt väntar ett år av någon slags grundläggande modedesign. eller skrivande.

 

vad vill du bli när du blir stor?

mamma!!! och kläddesigner och författare och artist.

 

lägg upp en bild som du tycker du är f1 het på!

het hit och het dit. här är jag lite småporrig och ser inte riktigt ut som mig själv, det är ju roligt!

 

har du stora eller små bröst?

haha ja du lilla lego, jag har nog större än dina!! inte jättestora men jag brukar vilja ha mindre. det verkar skönt.


vilken är din största dröm?

först och främst ha massa roligt!!! nästan jämt ju. sen att få jobba med något jag verkligen älskar och tjäna massa pengar så jag kan ge min familj och framtida barn ett fint litet liv var än i världen vi bestämmer oss för att det är bäst att bo.


med vad är du mest nöjd? överhuvudtaget liksom.

om man ska räkna till vad jag åstadkommit här i livet så är jag väldigt nöjd och stolt över mina betyg! dem är hemskt fina trots att jag egentligen tycker de flesta ämnena är tråkiga/svåra.

 

hur lång är du och vad väger du?

vet inte så noga men tror jag består av 163 cm och 54 kg.

 

vad händer i höst? bor du kvar i båstad?

i höst bor jag verkligen inte kvar i båstad. kanske bor jag i en annan lite nordligare stad s om börjar på b. eller ja, någon annanstans där de skolor jag tänker söka håller hus. jag vill gärna hålla allting lite hemligt tills jag vet var jag hamnar! ni får veta sen liksom.

 

vilket parti röstade du på?

i kommun och riksdag röstade jag på miljöpartiet och i landsting röstade jag på vänsterpartiet.


topp 10 oyeblikk i livet ditt?

hmm, jag har suttit i kanske tio minuter och försökt komma på men eftersom ens minne sträcker sig typ fem år bakåt känns det orättvist mot alla tidigare år. för det har ju hänt mycket fint. men ja, alltså sådana saker jag kommer ihåg är väl när jag fick antagningsbeskedet om apelryd, när jag klarade uppkörningen och när jag berättade för hugo att jag var jättekär i honom och han fortfarande ville ha mig trots att jag hade varit dum.


vad går du för gymnasium?

jag läser samhälle med inriktning textil, mode och design på apelrydsskolan i båstad! man kan säga att det är en slags internatskola och när jag var 16 år flyttade jag in våningen ovanför mitt klassrum. där bodde jag i ett år och sen när jag började tvåan flyttade jag ut i en lägenhet tillsammans med två av mina klasskamrater och bästa vänner. i vår tar jag studenten!! det ska bli fint & skönt såklart men det kommer definitivt vara den sorgligaste dagen i mitt liv på samma gång. hemma är här liksom.


vilka är de stora sommardrömmarna?

prio ett är att i år hitta ett bra och någorlunda roligt jobb som man samtidigt tjänar bra pengar på!! sen vill jag hinna med att hänga massa med allt fint folk och göra små knäppa utflykter med dem. kanske gå på någon festival. vi får se helt enkelt!! har inte tänkt så långt och mycket på det ännu.

 

vill först säga att jag tycker du är väldans fin och sen så vill jag även fråga dig vart du kommer ifrån och om du vill flytta därifrån någon gång?

iih!! tack. jag föddes utanför hässleholm, flyttade vidare till kusten utanför kristianstad när jag var 12 och när jag började gymnasiet flyttade jag till båstad. till sommaren tar jag studenten och då kommer jag lämna den här staden bakom mig!

 

vad är ditt bästa tips när det gäller att hitta inspiration, energi, ork och mod till att utmana dig själv eller göra sånt som du älskar? (tänker kanske mest i kreativa banor..)

jag brottas hela tiden med prestationsångest och främst mina egna förväntningar .främst då det kommer till att ha sin egen nisch och "stil" inom konstnärligt/kreativt skapande. det är otroligt jobbigt och tärande på psyket att hänga upp sig på dessa sakerna, och ibland måste man bara stänga av allt och köra!! numera kan jag acceptera saker som det inte finns ork att överarbeta och därför inte blir perfekta. man måste hitta lite genvägar, och allt måste det inte vara så jävla coolt och pretentiöst.


du verkar vara en sådan driven och påhittig människa, jag undrar vart du får all din energi, drivkraft och inspiration ifrån?

man blir väldigt inspirerad av att vara del av en så kreativ klass som jag är!! dem är bäst och vi har en tendens att pusha varandra (omedvetet) och på så sätt locka fram de bästa egenskaperna & idéerna. annars gäller det bara att sätta sig ner och skissa skissa skissa helt förutsättningslöst låta magin ske.


vilken ålder eller period har hittills varit bäst/sämst i ditt liv?

sämsta åldern var nog fjorton-femton. då var jag olycklig kär och bara allmänt deprimerad. dessutom var man barn men kände sig som vuxen. bästa tiden i mitt liv sträcker sig från början på 2010 och håller fortfarande på!! mitt liv är väldigt roligt och innehållsrikt och jag är glad och det är bra; BÄST!!!


RSS 2.0