SO MANY SONGS WE FORGOT TO PLAY

för cirka en månad sedan var det ett evenemang på pappas jobb (bilaffär) för ca 400 gäster där det bjöds på mat, visades en ny bilmodell och spelades lite musik. så då var det så att jag och min vän philip fick äran att spela tre låtar varav en fastnade på film och det var forever young:sedan kom det sig som så att folk blev lite runda under fötterna och önskade ytterligare än låt som jag senast sjöng i kyrkan på konfirmationen när jag var 15 år. egentligen var jag inte helpepp och absolut inte förberedd men jag skrev ner lite text på underarmen och laddade med några extra öl och såhär blev det:


FRÅGESTUND DEL 2

OM MODE & UTSEENDE

om du var tvungen att bara klä dig i en färg, vilken skulle det bli i så fall? (svart räknas inte)

glittrigt. vilken färg som helst bara det är glittrigt.

vad skulle du aldrig bära i klädesväg?

slips.

 

vilken är din favoritfärg (på kläder t ex)?

antingen tycker jag om ljusa jordnära pastellfärger, typ ljusgrått, beige, benvitt osv - eller svart. eller GLITTRIGT!!

 

hej, undrar mest om du har några balklänningstips eller så?

själv tänker jag ju sy min, så jag är inte så välorienterad i balklänningsdjungeln. meen, jag vet att det finns en fin långklänning i rosa/nude/brunmönstrat chiffong på h&m och den är snygg! annars är asos bra ju. lite såhär ser min ut än så länge för den är bara halvklar:

favoritklädesplagg?

den här vita blusen är bäst!!

gillar du stora eller små trosor?

lagom

 

favoritaffär överhuvudtaget?

ica gamlegården för det är så himla nära, personalen är gullig och dem säljer nästan allt man behöver. haha. annars h&m typ för där dem har alltid något man vill ha och har råd med.

 

snyggaste mannen? snyggaste kvinnan?

CHUCK BASS (så himla karaktärskär) och scarlett johansson.


favoritplagg?

klänning är bäst då behövs inget annat.

 

om du skulle designa ett par egna skor, hur skulle de se ut?

de skulle vara i mocka ha exakt rätt beige nyans och vara snyggt platåiga och JAG VILL HA DEM till modevisningen dem är perfekta. mitt skohuvud går på högvarv alltså. letar febrilt igenom alla hemsidor varje dag och suckar högt över en tunn studentplånbok.

(FAST JAG HAR JU FAKTISKT HITTAT DEM NU!!)


OM BLOGGAR

vad tycker du om niotillfem?

bra bra och hundra applåder!! så himla fin & klok. verkar snäll som en karamell också vilket är bästa egenskapen såklart.


hur många läsare har du per dag?

typ 400 tror jag. men det varierar ju såklart.


vad tycker du om att läsa & se i en blogg?

fina bilder, roliga vardagsinslag, korta välformulerade kärleksberättelser och kanske spexiga filmer. gillar bloggare som bjuder på sin personlighet!! det blir bäst då tycker jag.


vilka är dina tre favvo(doldis)bloggar?

alltså jag sitter inte lika mycket vid datorn längre så har aldrig tid att läsa nya bloggar. kanske lite tråkigt men samtidigt bra tycker jag. att jag hinner leva lite mer i vanliga världen typ! mina favoritbloggar står i länklistan till vänster.


hur har du fått så många läsare?

ja, alltså jag börjar ju bli lite av en bloggveteran nästan! har ju hållt på i typ fyra år så det är väl det som är grejen lite tänker jag. folk har trillat in här genom åren och väl blivit fast helt enkelt.


EN SÅN DÄR NATT DÅ VI BEHÖVER NÅGONTING

i julklapp av föräldrarna fick jag biljetter till håkan hellström konserten i kristianstad!!! så igår begav sig jag, frida och mamma till arenan för att se min idol. fast först hängde vi i bardelen och drack öl:
sedan blev det dans dans dans och kanske lite gråt men man märker att man är äldre än småflickorna vid kravallstaketet. efter bra konsert med go blandning av nytt & gammalt begav sig jag och frida ut i natten. SEN hände sjukaste grejen!!!!!
vi hamnade på samma klubb i samma bar!!!!! gött häng liksom. fast mest en kram och "jag älskar dig!!!!" plus en liten glädjedans varpå han säger "kolla vad hon dansar!! vad fint!". alltså åååååååååh.

SOL HELA DAN OCH KVÄLLSSOL PÅ ALTAN

en grill.
och två pojkar. så himla bra när det blir vår på allvar så man kan ägna sig åt utomhusaktivitet!! älskar friskluften.

TO BE WITH YOU


RSS 2.0