andra

byxdress & solglasögon från secondhand. fickur från farfars bror.

solen skiner för första gången i år på allvar och jag & min byxdress ska bege oss ut på vägarna för att inhandla ett litet fodral till datorn. tänk; SNART ÄR DET VÅR!


somebody to love
på min dator finns det en mapp som heter "sådana jag är kär i" som oavkortat innehåller vackra pojkar. om du ser ut typ såhär verkar det vara rätt så stor chans att jag faller för dig.

a young summers youth acapella bara för att jag vill ha festivalsommar


första

Klänning från secondhand.

skodekoration1. köp eller ta ett par pjucks som är lite lagom enkla men ändå snygga. mina är djupt mörkblå med liten klack och de kostade trettio spänn på secondhand.


2. sedan behöver man stenlim plus någonslags diamantliknande stenar. mina kommer från stoff och stil i malmö!3. limma och tada! helt plötsligt har man ett par skor som fångar upp solens alla strålar i gångtakt!!

hej för allra första eller hundramiljontonde gången!!


godkväll flickor & pojkar i snöklädda stugor; mitt namn är elin andersson, även kallad elinblogg, och jag är sjutton vårar! hjärtligt välkomna ska ni vara till den här bloggen som kommer fyllas till bredden med ögonblicksbilder och spexiga filmklipp från photobooth. jag kommer försöka hinna med lite musik, lite outfits, lite kärleksprat och lite kalas. nu tänker inte jag ägna mer tid att berätta om vem jag är eller vad det här kommer bli; utan jag tycker att vi bara kastar oss in i det här. hur som helst tror jag att vi kommer få en underbar liten tid tillsammans!!!
följ bloggen med bloglovin

RSS 2.0