αντίο!

...vilket betyder adjö på grekiska. nu åker jag till aten!!! ses om en vecka.

it wasn't you baby it was mepraktiserar hos en tyggrossist vilket innebär fysisk ansträngning, vilket inte tillhör mina vanliga dagsrutiner. är därför helt utmattad när jag kommer hem. dock kommer jag få en massamassa tyg på fredag så det lönar sig att ligga i!! som ni förstår är inget särskilt spännande och jag lever ungefär för gossip girl.

äng hund frost

liten människa stort linne


hahahhahahhaah


vad hände med din pojke?

ingenting hände med honom; jag hände. han förblev fin; jag förblev flyktig.

en dag vill jag nog också stanna men inte nu kanske sen.


nätter i boråsen utgång var ju på sin plats igår kväll. vi peppade massa hemma och knäppade oss med fula videos som ni kanske får se en hemskt vacker dag.


sedan gick vi till trädgården som visst skulle vara borås mest alternativa klubb; det kändes som ett bra alternativ! de spelade håkan nästan hela tiden, fast det var kanske bara för att felicia typ tvingade dem.


glad-tjej-ser-ledsen-ut. inga pojkar var särskilt fina förutom en.


sedan ramlade vi hem efter en falafel.


första frukosten i borås


stand there until you're sobernu ska jag vara apelrydslös i fyra veckor pga praktik och höstlov. från och med idag är jag hos den här lilla människan och det lär ju bli kalasfint förstås!!!


jag är flickan i alla sånger


det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

jag har varit kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort jag saknar ord jag saknar tankar dom jag har är gamla använda på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar vi skulle setts i london men du hade busat bort ditt vett på tiotusen meters höjd spydde jag på en toalett något slags rekord är satt i att fly så långt bort från sig själv man kan härlig bloody mary blev förfärligt när allt tog slut i den krasch där jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit när jag var klar fanns inget kvar jag vände inåt och kom ut som något nytt något ljust jag hade velat visa upp för dig men du var färdig klar och vidare sa tack men nej det här var åren då jag sa JA till allt utan förbehåll det ledde bara till problem som var långt bortom min kontroll linjen är tunn och alltid nära till allt som är grönt och grant rim och reson bot och bättring ge mig en chans till jag kan i sena nätter efterfester tänker efter vad är sant klumpig ful och fumlig slog mig matt för att jag inte fatta att jag aldrig kommer att förstå någonting livet bara blir det skrämde andan ur mig sedan gömde jag mig i ytterfil din nya flicka är smart och pratar fort med svårt ord om allt hon gjort jag muckar gräl med allt det där jag också vill men inte törs först efteråt blir saker klara varför ska det vara så om några år kan vi springa på varandra och säga så illa kan det gå aldrig rätt tid aldrig rätt plats det kommer aldrig finnas något som heter
rätt tid rätt plats

RSS 2.0