NYÅRSAFTON 2010

&

nyårsafton alltså!!! kvällen inleddes hemma hos den andra elin i hbg. det var mycket att fixa med mat och dukning och sånghäften.


vi passade på att dricka lite fördrink. felicia var också där!!! vissa föredrog att hänga på elins rum:sen var de dags att ta plats vid bordet för trerätters och bubbligt vin. såklart.anna och emma var också där. vi var kanske sju flickor från klassen plus lite nykomlingar i form av elins hbgvänner.


vid elva tog vi bussen in till stan för att gå på klubb. nämligen bestämt the tivoli.här är en liten del av ett folktomt tivoli innan tolvslaget. sen fullkomligt bombaderades stället!! nästan så det kändes som om de tryckte in hur mycket folk som helst utan att tänka på brandrisker och att människor kanske borde kunna andas. vi hängde väl mest i vinylbaren för där är bästa musiken men folket (pojkarna) var orimligt påträngande så man fick knuffa bort händer och hela människor hela tiden nästan. det var trist.


men vi hade kul ändå ju! och jag som inte ens tycker om cider blev störtkär i ananas + citrus:på tolvslaget var det massa hicka och därmed upp-och-ner-drickande och "ska vi verkligen gå ut i regnet?". det gjorde vi inte och det var kanske tur för de som gjorde det kom tillbaka halvt vettskrämda av alla dumma raketer.


här är en film också! nu är det nytt år, jippie!!!

quot;image" src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1769017/images/2011/img_1054_124706799.jpg" alt="" />

Kommentarer
Postat av: ida

åh vad fint!

men haha, varför tog dom eran flaska?

2011-01-01 @ 18:14:37
URL: http://ccardigan.blogg.se/
Postat av: elin

svar: haha det var typ det roligaste. vakten gick runt i kön och tog folks alkohol, det var väl någon regel & så. men så typ "kastade" han det i en papperskorg, dvs typ la ner det lite försiktigt så när vi kom fram till papperskorgen och vakten tittade bort så smugglade anna upp flaskan i oförändrat skick och drack upp det sista.

2011-01-01 @ 18:20:26
Postat av: Spetsimperiet

vilken fantastisk kväll ni såg ut att ha! och den klänningen du har med dekorerad krage, det är den från HM va? isåfall så oh, den är helt underbar. har funderat på att köpa den men har inte riktigt vågat slå till än.

Postat av: ida

hahaha åh, det är så det ska vara ju, lite smyg hit och dit när vakter tittar bort haha :) men du elin, visst kan man filma med din systemkamera? jag tycker att jag kommer ihåg att jag sett någon gång att du filmar dig själv i en spegel nämligen. vad är det för kamera? jag är ute efter att uppgradera min till en med videofunktion, så jag hör runt!

2011-01-04 @ 18:17:55
URL: http://ccardigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0