aten, dag ett (och lite annat)allting var ganska hektiskt. bil hit och bil dit. packa upp och packa om. ständiga rädslan i maggropen; oron över transportmedlen i luften.


blev liksom tvungen att hasta iväg på morgonen och köpa ny kamera eftersom laddarsladden till den andra glömts kvar i båstadbostaden. sagt och gjort! en canon powershot g11. så himla fin och bra och min lilla bebis.

och så kom den fruktade flygfärden. alltså. jag blir så superarg på mig själv att jag inte kan kontrollera känslorna och rädslan. fick panikattack och hulkade och grät och människorna var snälla så jag fick sitta bredvid pappa till sist.


här är vi på snabbvisit i amsterdam och dricker svinkall öl. kan vara den som räddade sista flygtimman!! men vill också bara berätta lite snabbt vad som hände idag när vi flög;

min flygrädsla är sådan att den nästlar sig fast i hela kroppen och knoppen så man liksom inte kan tänka på något annat än precis det som händer i sekunden, om det skumpar till eller motorn tystnar litegrann. egentligen tycker jag varken att starten eller landningen är särskilt jobbiga, utan det är just tiden högt högt ovan molnen som är olidlig.

så idag, mitt i allt när föräldrarna halvsov och jag halvgrät inombords samlade jag mod till mig och stammade fram något osammanhängande om hur dåligt jag mådde till en flygvärdinna, som föreslog att jag skulle följa med och hänga lite hos dem i bakänden av planet. såååå det gjorde jag!! det var fint och alla var så snälla och omtänksamma trots att jag var helt förstörd och knappt kunde prata med min grumliga gråtröst. sedan fixade de så jag fick komma in och hälsa på i cockpiten och flygkaptenerna var så HIMLA GULLIGA. alltså jag med min skeva flygplansbild har typ trott att de sitter på helspänn & så och försöker fixa när planet skakar. tänk så fel man kan ha!!!! haha. den ena satt och sydde i en knapp i sin kavaj. så fint folk!!!!

känner mig lite lättare nu.


Kommentarer
Postat av: linn

åh. jag har typ exakt samma flygrädsla. så bra att du sa till och fick hänga med dom!!

2010-11-07 @ 11:34:53
Postat av: Linn

du verkar ju oberoende och fri, vilket är vansinnigt fint. och visst är det spännande där längst fram? tusen miljoner knappar som blinkar att trycka på och spakar att dra i. superspännande

2010-11-07 @ 13:05:01
URL: http://grodprins.blogg.se/
Postat av: Felicia

haha, åh va mysiga piloterna verkade vara! oh, jag vill också se hur det ser ut därframme haha :)

2010-11-07 @ 13:47:00
URL: http://frokenfelicia.wordpress.com
Postat av: Fanny

G11! bra köp

2010-11-07 @ 14:07:40
URL: http://www.magic-mirror.se
Postat av: agnes

det du berättar om vad som hände på planet räddar min kväll. vill så gärna tro på godheten men det har varit så svårt senaste dagarna: nu gjorde du det lättare igen.

2010-11-07 @ 21:43:03
URL: http://ometthjarta.blogspot.com
Postat av: JJ

Har du en storasyster som jobbar i Uppsala möjligtvis?

2010-11-08 @ 19:41:45
Postat av: Lotta

åh fy så fint med planet. jag blir alldeles varm inombords att människor kan vara så vänliga och livet kan vara så lustigt. åh säger jag bara.

2010-11-08 @ 22:52:29
URL: http://lottafredrika.devote.se
Postat av: Ellie

Åh vilka underbara människor. Att du fick gå dit och kolla hur de hade det. Sånt hjälper ju alltid lite. Jag älskar att flyga. Bland det härligaste jag vet. Den pirrade känslan att vara då långt upp i luften och inget mellan molnen och dig. Faller man så faller man. Men jag var himlans flygrädd när jag var liten. Då jag vet precis. <3

2010-11-09 @ 10:50:50
URL: http://inelliesmind.blogg.se/
Postat av: Sara

Å gud.. du beskrev min flygrädsla så bra! Men jag ska fixa resan till London, den är inte så lång. Annars kan man ju chilla med nån som jobbar där

2010-11-14 @ 02:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0