tävling tävling tävling tävlingi samarbete med guldfynd och bloglovin har ni nu chansen att vinna ett presentkort på 1000 kronor att handla blingbling för!!! alla måste vara med för det här är ju alldeles fantastiskt.

om tävlingen:


i väntan på årets händelse; de kungliga bröllopet, vill jag att du beskriver med fladdrande fina ord hur du hade valt att fria till din älskade. jag vill veta allt ifrån var ni befinner er till hur ringen ser ut!! må bästa lilla berättelse vinna!

du postar historien i kommentarsfältet nedan tillsammans med namn och mejladress. tävligen avslutas söndagen 30/5, prick klockan 23:59. lycka till!

Kommentarer
Postat av: Emm.

hahahhahahahahhahahaha

2010-05-26 @ 19:52:42
Postat av: Josefine

Min drömplats, där jag vill förlova mig, är i min sommarstuga i Västervik. Om man följer en smal stig som man kan leka "inte nudda mark" på, når man mitt alldeles egna, hemliga ställe. På mitt ställe finner man mjuka klippor och röda smultron. Där finns inte en människa och man kan doppa tårna i det kalla vattnet.

Det ska vara en sommarkväll i juli och jag vill bära min gammelmormors ring.

Vattnet skall slå mot klipporna och himlen skall bli rosa...

2010-05-26 @ 20:18:02
Postat av: Edwin

Jag hade dragit min kvinna upp på berget vid sommarhuset i Norra Norge, sedan hade jag först bjudit på henne på middag med tilltugg i sommarsolen. Vi hade pratat och skrattat tills solen sakta sjunker ned i horisonten mot Island, i väntan på midnattssolen. Då ber jag henne ställa sig upp och peka ut de 2 rosorna jag lagt ut nära, när hon hittat dom hämtar jag dom. Går ned på knä och vecklar ut den ena rosen med hennes ring i och frågar...

2010-05-26 @ 21:03:27
Postat av: Anonym

håller med, hahhahaah

2010-05-26 @ 21:27:42
Postat av: Olivia

Min kärlek älskar att gå i skogen. Det finns en plats som han tycker om lite extra. Det är ett skogsområde med en bänk och framför bänken är en stor öppen äng. Han har förklarat att han tycker att vi ska gå dit och ha picknick någon gång och samtidigt spana på älgar. Så jag skulle ta med honom dit och jag skulle ha köpt kokoste och hällt i en termos då han är förvånansvärt förtjust i kokoste. Istället för fika skulle jag ha köpt en påse med bara centergodisar som han älskar. Och vi skulle sitta där och dricka te och äta centergodisar samtidigt som vi letar efter älgarna som han så gärna vill se. Och vi skulle äta centergodisarna precis så som han vill, han blir alltid förbryllad över mitt sätt att äta dem. Han tycker att jag förstör upplevelsen med att tugga på dem. Sen skulle jag vara så klassisk som möjligt och gå ner på knä och förklara att han är allt för mig och att jag vill ha honom för evigt. Förhoppningsvis ska det då ha kommit fram några älgar som agerar vittnen. Han skulle få välja ring helt själv och jag skulle vilja ha en väldigt enkel silvrig en, kanske med en liten, liten, minimal sten. Sen skulle vi gå tillbaka till hans favoritplats varje år och spana efter älgar.Men först ska vi bli sambos. Och det redan i höst.

2010-05-27 @ 08:50:01
URL: http://dahlolivia.wordpress.com/
Postat av: Stina Berlin Andersson

Solen går upp över havet och tillsammans bländas vi av allt det vackra som naturen bjuder på.

Vänskapen är som allra starkast och värmen från din hand ger mig ännu mer kraft till en ny härlig dag.

Kärleken är starkare än någonsin efter många härliga år. Det är för oss som solen går upp!

Det är då vi friar till varandra och vet att vårt bröllop blir ännu ett kärleksbevis på vår stora kärlek till varandra.

2010-05-27 @ 12:16:31
Postat av: Kajsa

Hahaha. Hoppas det var värt pengarna.

2010-05-27 @ 16:00:51
Postat av: Vera

Himla svårt, men jag kan väl göra ett försök bara för att;

Först skulle vi gå och köpa mjukglass. Den bästa mjukglassen i hela stan säljs i ett rosa litet hus en bit bakom universitetsbiblioteket, det vet nog alla. Jag skulle ta nötter på min och du skulle ta strösel.

Efter det skulle vi promenera bort till alén med blommande vita träd, dels för att jag älskar vita blommor och dels för att det matchar våra glassar så himla bra. Vi skulle sätta oss ner på en av de där gröna bänkarna och sen skulle jag nog bara fråga dig. Och du skulle svara ja.

Slut.

2010-05-27 @ 19:30:30
URL: http://litetrosamoln.devote.se
Postat av: tsss

mm. skulle vilja vakna upp i min och någons lägenhet(vet precis hur den ser ut. i huvudet) sen skulle vi typ ligga där, och du vet när man vaknar och sängen är sjukt skön och man vill verkligen aldrig gå upp för allt är perfekt behagligt ljuset, lagom varmt osvosv. a och då skulle en av oss bara fråga.

2010-05-27 @ 21:29:14
URL: http://saramaryallen.blogg.se/
Postat av: Mette

Ringen skulle vara matt silverfärgad, på insidan av ringen skulle det vara ingraverat en liten fisk (och våra initialer M.M och B.B). Eftersom du kallar mig din "drömsill", eftersom vi båda fullkomligt älskar att äta sillsmörgåsar och vi har en hel del intärna skämt om det. Eftersom vi båda älskar att vara vid havet och bada.Vi skulle förlova oss vid min familjs sommarstuga på västkusten. Jag skulle fixa fram en stege så vi skulle kunna klättra upp på taket

på sommarstugan, man kan höra havet därifrån. Där skulle jag ha förberett en liten picknick (med sillsmörgåsar såklart) och tranbärsjuice (min favorit) och wienerbröd (din favorit). Det skulle vara skymning och om det inte var för torrt skulle jag ta med en av våra lyktor upp på taket och en filt att svepa in oss i. Ringen skulle jag gömt i din kavaj när du inte såg, långt innan vi klättrade upp. Du är lite höjdrädd, så du skulle få hålla hårt om mig. Om jag vågade skulle jag läsa det där brevet jag skrev till dig i min dagbok när vi hade varit ihop i 4 månader. Där står allt du behöver veta om hur jag känner för dig. Sedan skulle jag skulle säga att du skulle kolla i din högra kavajficka. Medan du letade skulle jag sticka in min nästipp under din haka och hålla hårt om dig.

2010-05-27 @ 21:39:44
URL: http://www.metafysiken.se
Postat av: Emma

Ojoj.. jag vet inte hur han skulle reagerat om jag friat till honom nu. Vi är så unga och har inte varit tillsammans så länge. Men varje gång jag ser honom så blir jag fylld med bubblig sockerdricka i hela min kropp och jag vill bara rusa mot honom och låta honom hålla om mig samtidigt om jag drar fingrarna genom hans bruna ruffsiga hår. Jag vill gifta mig med honom!

Jag vill verkligen dela mitt liv med honom. Och jag vet vad han hade svarat om jag frågat honom. Han hade sagt ja. Ja för tusan!

2010-05-28 @ 20:56:05
Postat av: Petra

Jag hörde om en historia om tre amerikanska vandrare som hölls fångna i iran. Två av dem förlovade sig där de hölls fångna, han hade gjort en ring av trådar han tagit från sin tröja.Jag kanske inte vill bli hållen gången i Iran men jag tror detta kan ha vart det finaste jag hört på riktigt länge.

2010-05-30 @ 11:13:10
URL: http://pluslitekarlek.blogg.se/
Postat av: Teresia

Vi går en promenad i hans kvarter sent på kvällen och när vi har kommit ner till vattnet sätter vi oss på bryggan och pratar länge om allt mellan himmel och jord tills vi börjar bli trötta då plockar jag fram en enkel guldring och frågar om han vill bli min. Han svarar inte direkt utan sträcker ner handen i fickan på sina jeans och

så tar han upp den vackraste ring jag någonsin sett,en gammal guldring med diamanter Och så säger han: din knasboll,jag som precis tänkte fråga dig samma sak!2010-05-30 @ 23:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0