dö jävla vinterångest dö dö dö försvinnidag är allra första dagen på nio dagar som jag faktiskt är ensam med mig själv & har tid att tänka. om våren tänker jag såhär:

"en dag snart bara måste det vara gröna gräsmattor och soldränkta altaner. vi ska ha elva trilijoners eftermiddagspicknickar i vår lilla trädgård & alla läxor kommer liksom bli lite snällare i tjugograders värme. varenda rast kommer spenderas åt att väcka sovande fräknar på nästippen till liv intill stekheta husväggar och ifall det regnar kan vi bada i havet för jag har lovat mig själv att sluta vara en badkruka i år (och man brukar ju säga att vattnet är som allra varmast när det regnar). också kan vi ha utomhusfester med barfotadans över brännande asfalt & håkan hellström på högst volym. oavkortat köpa korta, tunna klänningar fulla av färgglada blommor för fem kronor styck på grannbyns loppis. stå högst upp på berget bredvid båstads lyxigaste hus och skrika DÖ JÄVLA VINTERÅNGEST DÖ DÖ DÖ FÖRSVINN.

allt jag gör, gör jag i väntan på våren; men en dag snart kommer det att vara gröna gräsmattor och soldränkta altaner och hans kisande ögon är ju det vackraste jag sett."

Kommentarer
Postat av: lovisa/polichinelle - tävling pågår!

vilken fin bild elin! jag tycker också våren borde dyka upp ordentligt snart, trots att det i min stad ofta betyder skyfall, regn och dimma. igår haglade det på mina tunna strumpbyxben, aj.

2010-03-29 @ 14:45:30
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Klara

Åh ja, våren får gärna rappa på lite!

2010-03-29 @ 16:35:11
URL: http://klaraskollage.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, jag längtar. Idag skiner solen, och stirrar man rakt upp i himlen så ser man inte alla envisa snöhögar. Det är fint.

2010-03-30 @ 11:59:58
URL: http://sugartime.se
Postat av: A

spelar du gitarr? :)

2010-03-30 @ 12:09:15
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0