temafester

just nu känns allting väldigt vemodigt och fantastiskt fantastiskt på samma gång. igår avklarade vi tvåans sista töntiga temafest och det var så himla BRA!! låt oss ägna detta inlägg åt att tänka tillbaka på tidigare spextillställningar:idolfesten! kanske årets första klasskalas som var för så länge sedan att jag nästan glömt bort hur det egentligen var! om jag inte minns helt fel slutade det hela med att alla satt inne på mitt golv och körde jag har aldrig och skrattade i kapp åt alla knäppa saker som kom fram.


rymdfesten! årets galnaste fest som går till världshistorien. amen.


beach party! roliga små påhitt med lekar och strandleksaker. slutade med efterfester i snyggaste rikemanshuset samt hos skinnbrallan.


mustaschfesten! hihoho skrattade man för alla var så söta överallt!!! kvällen bjöd både på dans dans dans i mängder samt små viktiga samtal med lockhåriga pojkar.


sjömän och sjöjungfrur! eller ja, det blev typ lite blandat sjögrejs. jag var krabba ju!! så himla bra födelsedagsfirande och jag var väldigt pepp hela tiden och överallt och på pepes bodega och hem igen.


djurkalaset! igår var det som sagt sista riktiga grejen; the real deal. och ja, jag är JÄTTEFÖRKYLD men det spelar liksom INGEN ROLL ALLS för hela världen är så underbar med alla fina människor som man råkat hamna med. kanske kommer jag se tillbaka på det här året som det bästa året i mitt liv för precis så känns det i kroppen just nu.

Kommentarer
Postat av: Nora

nej så fina fester, ja vill med!

2010-06-06 @ 18:07:17
URL: http://youmeoui.blogg.se/
Postat av: Linda

jag älskar temafester!

2010-06-06 @ 18:09:08
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: jennifer,

ni verkar ha det så himla fint i båstad. flyttar ni alla bort under sommaren & samlas igen först till hösten eller kommer ni hålla hus där även då?

2010-06-06 @ 19:37:00
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Karin

Åååh, krabba! Jag har utvecklat ett kampsportsgrepp som jag kallar krabban. Det går ut på att hålla fast sin motståndare med benen, och sedan ge små tjuvnyp i midjan. Men jag har ingen krabb-kostym...

2010-06-07 @ 08:26:34
URL: http://karinskonstgrepp.blogspot.com/
Postat av: lovisa/polichinelle

f till antastiskt! jag vill!

2010-06-08 @ 20:56:25
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Rebecka

Vad fint! Maskerader är ju så himla himla roligt!

2010-06-09 @ 22:42:37
URL: http://stormsvala.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0