hårfärgning


många undrar om mitt hår och främst angående vilken slags hårfärg jag färgar med, så jag tänkte att vi kunde ta det här en gång för alla!

ifall man ska gå ifrån en mörkare färg så måste man först avfärga, vilket man gör genom att man köper avfärgningsfärg (jag brukar köpa garniers) också gör man som det står på förpackningen. sedan är man redo att färga sin färg! den jag oftast använder heter schwarzkopf essentials bärnsten.

exakt såhär ser förpackningen ut:
lycka till!

Kommentarer
Postat av: Elle

fin!

2010-04-06 @ 23:18:23
URL: http://dearelle.devote.se
Postat av: ellen

fina, fina du. jag har ungefär den där färgen just nu. men jag tänkte ta och bli blond igen, vet du om det är samma grej med avfärgning då? är det bara att avfärga eller blir det kanske någon knasig gul ton om man går från röd till blond?

2010-04-07 @ 00:36:57
URL: http://rekis.blogg.se/
Postat av: Ida

Himla fin färg är det!

2010-04-07 @ 12:10:18
URL: http://sugartime.se
Postat av: Stina Berlin Andersson

Glöm inte att man måste hitta en väldigt snäll person, tex en mamma som gärna hjälper sin dotter att bli lyckligt bärnstensröd. Man kan färga, avfärga och färga om igen, om man bara älskar sin dotter tillräckligt mycket. Det är så mysigt att umgås på nära håll. Vad vore en påskafton i all sin glans om inte lilla Elin fanns. "Lyckan är som en såpad gris - håll den fast till varje pris" citat från en gammal poesibok.

Många kärleksfulla kramar från din mamma Stina

2010-04-07 @ 13:09:14
Postat av: linnea

åh nu blir jag super duper sugen på att färga mitt hår så bara för att du är så super fin i det!

2010-05-03 @ 18:23:57
URL: http://kinapufff.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0