dröm/önskan/längtan

i elinbloggens begynnelse var mitt hår alldeles naturligt mörkblont. så som mitt hår bara är liksom. och nu känner jag plötsligt en desperat önskan efter att slippa kemikaliefärger som ändå bleks brutalt efter två veckor.

men åh. processen att gå från rött till naturligt blond är sedan tidigare erfarenheter så himla långdragen. om mindre än en månad är det modevisning och då vill jag knappast ha kycklinggult hår.

Kommentarer
Postat av: ellen

jag har precis påbörjat den processen, från rött till blont. det är skitsvårt. och fint är det inte. halva håret ser ut som när man har badat för länge i en klor-pool, och andra halvan är gul. men det ska gå. i sommar ska jag minsann vara blond.

du får lycka till. och ta mängder med silvershampoo.

2010-04-21 @ 21:42:00
URL: http://rekis.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

åh, haha. jag skrev igår ett superlångt inlägg om alla mina hårfärger sen sju år tillbaka (http://polichinelle.webblogg.se/2010/april/harhistorik.html) och nu är jag också sugen på att ha min naturliga. har inte sett röken av den sen mellanstadiet! skulle vara så skönt att, som du säger, slippa kemikalier men så även utväxt.

2010-04-21 @ 21:48:20
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Fin hårfärg! Det kommer att vara värt att byta och sen slippa kemikalier som förgiftar en själv och miljön och köpa färg och få utväxter.

2010-04-21 @ 21:49:46
URL: http://hannakrystyna.blogspot.com
Postat av: Sophie

Min fina, fina vän Julie (som bloggar på den fina bloggen ohhboy.blogg.se) går lite igenom samma sak. Eller, hon har gått igenom tankeprocessen och har nu förvandlat tanke till handling. Nu är hon sådär härligt ljusljusorange men det går ju ganska snabbt trots allt tills det är vips väck och man är kalasfin och kan slänga med alla sona blonda tesar över hela landet. Du borde prata med henne. Hon är hemskt bra på sådant där med medkänsla och såndant där annat bra. Ni kan peppa varandra - jag har hört att damer i bloggvärlden ska vara experter på det.

2010-04-21 @ 21:52:54
URL: http://www.fatherwhale.blogspot.com
Postat av: bloggis

att gå tillbaka till blont skulle vara en uppgradering!

2010-04-21 @ 22:32:17
Postat av: Elle

nej det är inte kul, gjorde det förra våren och mitt hår var randigt fram till sommaren. då blektes det tackochlov av sol och saltvatten så nu är mitt hår a la naturale igen. hemskt jobbigt, men det var det faktsikt värt!

2010-04-21 @ 22:44:40
URL: http://dearelle.devote.se
Postat av: Linda

känner med att det skulle vara skönt att slippa färgning och utväxt urblekt hår. Men jag trivs ju ändå så bra med rött och det är så krångligt att bli blond igen.

2010-04-21 @ 23:17:21
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: LINA*

vet vad du menar, har hållit på att färga från rött till naturligt blond i ett halvår nu

2010-04-22 @ 13:53:51
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Men, vet du? Jag hade korpsvart hår i några år (jag har ljust cendréfärgat egentligen), och en dag kände jag precis som du att det får räcka med kemikalier. Dessutom saknade jag min naturliga hårfärg. Jag gick till en frisör som avfärgade det och la i slingor (som inte syntes, de dolde lite kanter och smälte in fint i håret). Det kostade en slant, men jag gick dit med svartsvart hår och kom hem med mörkblont. Så, jag tror inte det är så svårt som du tror, en frisör fixar det på några timmar. :)

2010-04-22 @ 14:18:56
Postat av: Ida

Jag har hållt på med den processen ett bra tag nu, och förlorade 25 cm av mitt hår på kuppen. Men snart, snart är det över och förhoppningsvis var det värt all skit.

2010-04-22 @ 15:42:33
URL: http://sugartime.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0