skåneresa

nu rymmer jag iväg på skåneresa i ungefär en veckas tid!! vi vet inte riktigt var vi ska men vi har ju sommarkort och vi tror åtminstone att vi åker till hemstad nummer två ikväll. åh, ryggsäcken och tältet är så himla tungt att jag dör!!!! som tur är hänkar frida på färden i hbg och imorgon tillkommer några till och till sist kanske vi är ett helt kompani som kan hjälpas åt med tältskitet. puss på er så länge så hörs vi kanske under färdens gång eller vid hemkomst!!!

de två senaste dagarna har jag


sytt mig en bikini!!!



varit lite fin i håret när vi gick på restaurang.

spellista: this summer's been good from the start



KLICKA PÅ BILDEN.

midsommarpeppen/deppen



jag saknar det röda så mycket att mitt hjärta nästan går i kras. det som kändes så mycket mig men som tyvärr inte alls är mig.


men bort med farligt och fram med naturligt, så himla kul jippiejippie!!! jaja. jag måste sluta deppa och börja peppa för folket som kommer ikväll! jag är hur som helst glad att mitt hår inte är gult men det kanske det blir imorgon ändå om mamma försöker trixa med lite kemikalier i hopp om ett leende från mig.

någonstans måste det finnas luft som inte gör ont att andas

när jag var tretton år:

"jag viskar "jag hatar dig" till dig och går, smäller igen en dörr och begraver
huvudet i kudden. (för jag vill inte höra när du säger detsamma till mig)."



dagens undring (notera min frågvisa uppsyn)

ny bikiniöverdel från h&m.

varför är det så himla lätt att hitta stormtjusiga bikiniöverdelar, när nederdelarna jämt tycks vara vedervärdiga samt näst intill obefintliga? nu har jag kanske fem överdelar till två halvkassa nederdelar och det är typ sämst.

helgen




vid arbetsdagens slut i fredags kom två små fina människor och överraskade mig med dunder & brak. därmed avslutades deras endags-skåne-runt-resa hos mig i åhus!


sedan gick vi skilda vägar för att redan igen på lördagskvällen (plus sofie) samlas i lizettes båstadsstuga!!! på kvällen vankades det 19-årskalas och människor man knappt borde börjat hinna sakna men som bara fick ens hjärta att explodera av återseendelycka.

söndagen har försvunnit i sömniga kollektivtrafiksresor & nu har även helgen försvunnit trots att den knappt hunnit börja. så det är väl bäst att vila upp sig för fyra nya arbetsdagar. godnatt!!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS



den stora dagen!!!!!!! & jag vill bara gråta för jag missar hela grejen pga jobb, bussresor och övriga festligheter. får kanske köra svt-play maraton nästa vecka. GRATTIS FINASTE BRÖLLOPSPARET!!!

sommar att se fram emot!!!!


imorgon - båstadfest!!!!


24 juni - bli blond.


25 juni - mysmidsommarfirande hemma hos mig tillsammans med finaste människorna.


början på juli - kanske rymma till lilla krabaten i götet. får jag det?


början på juli - tennisvecka i båstad & ramla runt i nätterna med folk man saknat.


11 juli - frida fyller arton!


juli/augusti - gå på gratis stadsfestivaler.


29 juli - emmabodafestivalen!!!!!!!!


2 augusti och 4 augusti - teoriprov och uppkörning.


någongång i augusti - trädgårdsvägen/ferievägen ROADTRIP.


15 augusti - flyttar in i vårt nya hus & får dubbelsäng, jippie!!

jag har skrivit en låt



så jag tycker att ni ska lyssna antingen ovan eller här. kanske är min musikskrivarkramp borta.

look down at the sea


välkomna till min alldeles egna ateljé!!!!! ett rum utanför husets väggar att rymma till för att bara andas, men helst göra fantastiska skapelser i. det vill säga; fortsättning följer!


vad man får för femhundra spänn på guldfynd



den stora klockan med svart läderrem, silvrigt & lite indiskt lövhalsband, prinsessring, ännu hemlig present samt sex tiokronorsskraplotter i förmån för bröstcancerfonden.

till salu!! superspexig genomskinlig tröja



superspexig tröja med annorlunda skärningar i hudfärgad samt svart genomskinligt tyg. framtill är den dock inte genomskinlig! delbar dragkedja mitt bak.

passar någon som har storlek 36 samt smala armar.

pris: 450 kronor inklusive frakt
skicka ett mail till elinblogg@mail vid intresse!

observera att det är jag själv som har designat samt sytt den och att den endast finns i ett enda exemplar i vår lilla värld.


till salu!! ljusgrå klänning




ljusgrå klänning med små silverstänk och delbar dragkedja framtill. axelbanden samt ryggen är i ljusgrå tyll så det ser ut som om huden där nästan är naken. överdelen är som ett korsettliv och nederdelen är sådär lite halv-vippig!

passar någon som har ungefär storlek 36 och b-kupa.

pris: 450 kronor inklusive frakt
skicka ett mail till elinblogg@mail vid intresse!

observera att det är jag själv som har designat samt sytt den och att den endast finns i ett enda exemplar i vår lilla värld.


photoboothfilmen



blandade småklipp av sånt jag brukar syssla med.

balklänning nummer två




i höstas tog en tjej kontakt med mig och ville att jag skulle förverkliga hennes idé om balklänning. sagt och gjort fram tills nu har jag skapat ovanstående kreation utifrån hennes design och jättesnart ska jag åka och leverera den!!!

så himla glad över att det hann bli klar med tanke på att jag fick strassbanden igår!!! tjoho.


tomrum



så himla knäppt att vara superglad och superledsen exakt samtidigt. för nu har jag sommarlov!!!! och folk jag tycker hemskt mycket om kommer flaxa iväg på nya äventyr. pojkar som har blivit stora men ändå gråter som små barn bara för att apelryd är apelryd och så är det bara. kärleksförklaringar om att alla är färgglada, unika och jävligt konstiga men att vi tillsammans bildar en galen familj för ALLA HAR VI SKULDER JA ALLA HAR VI SKULDER och så himla knäppt att det är jag som ska flaxa iväg från allting nästa år.

trädgårdsvägen två

just nu totaltömmer vi det hus som varit hem i nästan ett år. det bär på tusen berättelser och minnen som bara sköljer över en. vemod vemod vemod.

DJURKALASET


temafester

just nu känns allting väldigt vemodigt och fantastiskt fantastiskt på samma gång. igår avklarade vi tvåans sista töntiga temafest och det var så himla BRA!! låt oss ägna detta inlägg åt att tänka tillbaka på tidigare spextillställningar:



idolfesten! kanske årets första klasskalas som var för så länge sedan att jag nästan glömt bort hur det egentligen var! om jag inte minns helt fel slutade det hela med att alla satt inne på mitt golv och körde jag har aldrig och skrattade i kapp åt alla knäppa saker som kom fram.


rymdfesten! årets galnaste fest som går till världshistorien. amen.


beach party! roliga små påhitt med lekar och strandleksaker. slutade med efterfester i snyggaste rikemanshuset samt hos skinnbrallan.


mustaschfesten! hihoho skrattade man för alla var så söta överallt!!! kvällen bjöd både på dans dans dans i mängder samt små viktiga samtal med lockhåriga pojkar.


sjömän och sjöjungfrur! eller ja, det blev typ lite blandat sjögrejs. jag var krabba ju!! så himla bra födelsedagsfirande och jag var väldigt pepp hela tiden och överallt och på pepes bodega och hem igen.


djurkalaset! igår var det som sagt sista riktiga grejen; the real deal. och ja, jag är JÄTTEFÖRKYLD men det spelar liksom INGEN ROLL ALLS för hela världen är så underbar med alla fina människor som man råkat hamna med. kanske kommer jag se tillbaka på det här året som det bästa året i mitt liv för precis så känns det i kroppen just nu.

fredagspeppen



igår var jag toastmaster på treornas bal men jag tyckte såklart mest att den superduperdansanta efterfesten var kvällens höjdpunkt!!! nu är jag en himla tröttis med burrigaste håret i stan och om kanske en halvtimme ska jag påbörja en resa mot östkusten.

frisyrfixarfrida



såhär ser man ut när man är halvvägs in i fridas frisyrfixning!!



och såhär himla fint är det när det är klart. imorgon är det bal, jippie tjo tjo hej!!!

winter ballet



stal en liten film från felicia. vill tillbaka!!!!!

hemlängtan



saknar hamnen, havet och glassbåten.


saknar svennis och blöta hundpussar.


saknar tidiga loppismorgnar.


saknar god mat.


saknar storebror.


saknar varenda vrå av huset och trädgården.



saknar att bara kunna åka iväg på roliga upptåg utan att behöva tänka på prov och inlämningar.


saknar att vara blond (vilket det dock blir ändring på 24/6).


saknar soluppgången.


saknar mamma och pappa.


saknar dofterna, silusarna i hamnen och att veta vad alla vägar heter.

RSS 2.0